Bystyrets spørretime: Er byen VM-klar?

Venstres Kjell Veivåg stilte i onsdagens bystyremøte spørsmål til byrådet om Oslo er klar til å ta imot all turistene i forbindelse med Ski-VM. Gravearbeid og skilting er blant sakene han tok opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Kjell Veivåg tok opp følgende spørsmål:

– Om få uker starter Ski-VM i Oslo. Foreligger det en plan for graving i sentrum under VM, slik at ikke tilreisende blir møtt med store graveprosjekter? Bystyret vedtok i 2006 en plan for hvordan skilting for turister skulle bli forbedret. Dette ble fulgt opp med et nytt vedtak i 2009. Dette skulle være klart til turistsesongen 2010. Det skjedde ikke. Vil dette være klart til VM?

Svaret fra byråden var lite konkret, men gikk i korthet ut på følgende: Skiltplanen blir fulgt opp videre, men vil ikke være klar til Ski-VM. Byråden hadde i øyeblikket ikke oversikt over om det er gitt tillatelse til store graveprosjekter under Ski-VM, men vil sjekke dette.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**