Venstre fikk tilslutning for tett oppfølging av badeanleggsprosjektet

-Venstre vil ikke akseptere at rådmannen flytter badeanlegg-prosjektet tilbake til start, sier Venstres formannskapsmedlem Liv Jacobsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Badeland - fra Skisseprosjekt Frogn

Badeland – fra Skisseprosjekt Frogn
Foto: White arkitekter

Venstre ba i Formannskapet onsdag om at Rådmannen snarest kommer tilbake med en fremdriftsplan for badeanlegget i takt med de bevilgninger Kommunestyret har gjort til gjennomføringen, og at det rapporteres på fremdrift i hvert eneste møte i Formannskapet.

Før jul vedtok Frogn-politikerne enstemmig at det skulle igangsettes et forprosjekt for badeanlegg på Seiersten, og flertallet Venstre, Høyre og FrP bevilget penger slik at badeanlegget kan stå ferdig i 2013.

Et varslet notat fra Rådmannen ble etter purring fra Venstre sendt ut rett før partienes gruppemøter torsdag. I notatet beskriver Rådmannen den videre prosess. Rådmannen skal først gjennomføre en markedsanalyse, og deretter en inntektsanalyse, før ulike alternativer for privat eller offentlig drift skal utredes. Deretter skal det utredes samarbeid med næringslivet, med en helhetlig utvikling av Seierstenområdet som et av alternativene som skal utredes.

Liv Jacobsen

Foto: Anniken Holtnæs

-Dette er virkelig frustrerende og opprørende, sier Jacobsen. Etter at en bred politisk gruppe med støtte fra Rådmannen har arbeidet med utvikling av badeanlegg gjennom to kommunestyreperioder, legger Rådmannen opp til en prosess som munner ut i en helt ny utredning av Seierstenområdet!

Jacobsen er tilfreds med at Formannskapet skal få rapportering om prosjektet i hvert møte, og lover at Venstre fortsatt vil være en utålmodig pådriver i saken.

-Ellers kan det gå flere år før vi ser et ferdig forprosjekt for badeanlegget, avslutter hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**