Inspirasjonskilden Råde Venstre

Råde Venstre går til valg med en liste bestående av hele 30 personer, med Christian Holstad Lilleng som toppkandidat. – Sammen med en tredobling i medlemstallet siste året, stor aktivitet og, ikke minst, interessen vi opplever for å stå på listen til Råde Venstre, er Råde til stor inspirasjon for resten av partiet, sier partileder Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Caroline Roka

– Etter stortingsvalget i fjor høst opplevde Venstre tidenes medlemsvekst med 1600 nye medlemmer bare i løpet av en kort uke. Derfor er det ekstra gledelig at blant annet innbyggerne i Råde og Råde Venstre har bidratt til at Venstre også fikk en nettoøkning i nye medlemmer i 2010, for åttende år på rad. Dette viser at folk ønsker at Venstre, det liberale partiet i Norge, skal bli større, med tyngre gjennomslagskraft på viktige politikkområde som næringsutvikling, skole, velferd og miljø, fortsetter Skei Grande.

– Når jeg og andre i partiledelsen reiser rundt i landet og gjør vårt for å sikre flest mulig Venstre-lister, vil vi bruke det som skjer i Råde og Råde Venstre som eksempel og inspirasjonskilde. Så jeg retter en stor takk til alle listekandidatene i Råde og våre tillitsvalde i Råde Venstre, avslutter Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**