Tro på julenissen!

Venstre kan nok en gang sitte med nøkkelen til hvem som blir ordfører i Frogn. -En kandidat kan ikke regne med vår støtte uten å si nei til monsterutbyggingen, sier Terje Johansen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Amta skrev på lederplass 7. februar at valget av Frognordfører for de neste 4 år sannsynligvis vil stå mellom Aps Lystad og Høyres Vestby. De som er imot de kolossale utbyggingsplanene disse to står sammen om, kan jo stemme på Venstre eller SV, men det er å tro på julenissen skriver avisen.

Venstres kommunestyrerepresentant Terje Johansen mener ikke det er bortkastet å stemme på kommunens tredje største parti.

-Troen på julenissen er ett av særpregene i vår kommune, sier han, faktisk er vesentlig virksomhet bygget på denne troen, med suksess!

Med uforandret valgresultat vil Venstre med sine stemmer kunne ha avgjørende innflytelse på hvem som får ordføreren.

Venstre mener Odalsbekken må være den varige og endelige grensen for tettbebyggelsen, og at østsiden av bekken må bevares som naturområde.

-Vi får se om velgerne foretrekker en moderat boligbygging og bevaring av naturområdene våre som så viktig at det gir grunnlag for en ordfører fra Venstre. Under alle omstendigheter vil Venstre kreve nei til monsterutbyggingen som betingelse for å stemme på en ordfører.

Ved et godt valg kan Venstre bli avgjørende for ordførervalget. Frogns 31 kommunestyrerepresentanter er i dag fordelt slik: 10 H, 6 Ap, 5 V, 4 FrP, 2, KrF, 2 SV, 1 Sp, 1PP. Det skilte ca 50 stemmer mellom Venstre og Arbeiderpartiet.

 Ubebygde områder på østsiden av Odalsbekken bør vernes

Ubebygde områder på østsiden av Odalsbekken bør vernes
Foto: Erik Lundeby

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**