Venstre-jenter fra Follo til fylkestinget

Akershus Venstres årsmøte i Ski vedtok i helgen partiets program for fylkestingsvalget i 2011. Solveig Schytz og Camilla Hille er toppkandidater fra Follo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Camilla Hille, Trine Skei Grande og Solveig Schytz

Camilla Hille, Trine Skei Grande og Solveig Schytz
Foto: Christoffer Biong

Trine Skei Grande besøkte årsmøtet og holdt et inspirerende innlegg hvor hun både var innom Venstres ideologi, historie og de viktigste temaene for Venstre i valget som nærmer seg. Det var en entusiastisk forsamling som etter Skei Grandes innledning gav seg i kast med å spikre Akershus Venstres program for fylkestingsvalget.

I Follo er det ventet stor befolkningsvekst i løpet av de neste tiårene. Økt press på areal og samferdsel vil kreve helhetlig og langsiktig planlegging på regionalt nivå som tar hensyn til gode samferdselsløsninger, næringsutvikling, jordvern og kulturminnevern, sammenhengene friluftsområder og skoletilbud.

-Stor befolkningsvekst gir først og fremst mange utviklingsmuligheter for vår region, men vi ønsker ikke en tilfeldig utvikling sier Solveig Schytz. Vi vil ha både vekst og utvikling, men den skal være villet og styrt.

-Hvordan fylket og kommunene legger til rette for gode oppvekstmiljø vil ha avgjørende betydning for livskvaliteten til innbyggerne i Follo, sier Camilla Hille. Dette er vår motivasjon for å engasjere oss politisk.

Erik Lundeby

Erik Lundeby fra Frogn står som nummer 13 på Venstre fylkestingsliste. De andre kandidatene fra Frogn er Line Stokholm (32), Siw Fjeldstad (39) og Jorunn Holter (48).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**