Hurum Venstre omrokkerer valglisten

Geir Stave var opprinnelig valgt av Hurum Venstres nominasjonsmøte 17. november til topplassen på årets valgliste. Stave har nå bedt om å få stå på 2. plass. Lokallagsleder Gunn-Torill Homme Mathisen rykker opp som førstekandidat.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Valg 2011

Foto: valg.no

Homme Mathisen er aktiv i det lokalpolitiske arbeidet og i media. Stave har en krevende arbeidssituasjon og vil ikke i samme grad være i stand til å dra Venstre gjennom valgkampen som førstekandidat.

– Det ligger ingen dramatikk i dette, sier Stave og uttrykker lettelse over at Homme Mathisen er villig til å være partiets frontfigur i valget til høsten.

Gunn-Torill Homme Mathisen er kampklar på vegne av Hurum Venstre.

– Den lange valgkampen er i gang. Vi satser friskt og har som mål å få inn tre representanter i kommunestyret også i neste periode. Vi hadde 9,6% av stemmene ved forrige lokalvalg. Om vi øker oppslutningen nå, gjør det ingenting, sier hun med et smil. I valgkampen skal vi formidle til velgerne hva Venstre ønsker for Hurum, både for den neste fireårsperioden og lenger fram. I Venstre har vi visjoner, men likevel beina trygt plantet på jorda.

 Gunn-Torill Homme Mathisen overtar som Hurum Venstres førstekandidat.

Gunn-Torill Homme Mathisen overtar som Hurum Venstres førstekandidat.
Foto: Hurum Venstre

– Venstre i Hurum har vært tydelige og til å stole på i viktige saker og det skal vi fortsette med, sier Homme Mathisen og nevner et eksempel.
– Det er vår fortjeneste at det ikke ligger et 13. etg. “signalbygg” og 4. etg. lavblokk i strandkanten i Sætre sentrum, minner hun om.

– Venstre er et fritt parti, uavhengig av særinteresser. Vi mottar ikke støtte fra fagforeninger, bondeorganisasjoner eller næringslivsorganisasjoner, understreker hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**