Monsterutbygginger og skjebnevalg

-Det er viktigere å gjøre folk oppmerksomme på hva som holder på å skje og hvilke partier som er pådrivere for det, enn å gjøre politikken koselig, sier Venstres Terje Johansen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Nedbyggingene innebærer dramatiske konsekvenser for Frogn, sier Terje Johansen.

Nedbyggingene innebærer dramatiske konsekvenser for Frogn, sier Terje Johansen.
Foto: Ivar Ruud Eide

Bente Bjerknes fra KrF har i et innlegg i Amta kritisert Venstres språkbruk i valgkampen, særlig uttrykket “monsterutbygginger” og beskrivelsen av høstens valg som et Skjebnevalg. Bjerknes skriver i innlegget at man i valgkampen bør tenke på arbeidsmiljøet i kommunestyret i neste periode.

Terje Johansen mener KrFs førstekandidat bagatelliserer de utbyggingsplanene som foreligger i den pågående kommunevalgprosessen når hun gjør Venstres språkbruk til en hovedsak, og bare nevner i forbifarten at KrF også har vært mot noen utbygginger.

-Beslutningene om nedbygging av området fra Kolstad til Ekeberg, området fra Dammen til Havsjødalen, og området rundt Oppegårdstjernet innebærer dramatiske endringer for Frogn, sier Johansen.

Venstres kritikk har vært rettet mot Arbeiderpartiet og Høyre, som begge har vært pådrivere for mer omfattende utbygginger i Frogn enn Venstre mener er forsvarlig. Johansen mener det er på sin plass å påpeke dette, og at det heller er utspill som det fra KrF som avsporer valgkampen.

-Venstres kritikk går på politikk, ikke på personer, sier han, og det bør en erfaren politiker klare å se.

Venstres Erik Lundeby kommenterte Bjerknes’ innlegg slik på Twitter og Frogn venstres Facebook-side samme dag som innlegget sto på trykk:
KrFs Bente Bjerknes åpner valgkampen med innlegg om Frogn Venstres ordvalg. Vi i #Venstre skriver heller om politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**