Rekordoverskudd i Risør

Fungerende rådmann Else Skjellum og regnskapssjef i Risør kommune Halvor Halvorsen var tydelig stolte da de tirsdags kveld informerte Risør formannskap om at årsresultatet for 2010 var på hele 11.071.681 kroner. Det rekordstore overskuddet lå milevis over det bebudede anslagetfra november 2010 og utgjør hele 2,87 %, hvilket er meget bra for Risør som har slitt med Robekspøkelset.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Kjell MacDonald (H) var strålende fornøyd med det gode resultatet for 2010

Kjell MacDonald (H) var strålende fornøyd med det gode resultatet for 2010
Foto: Jan Einar Henriksen

Nå har driften de seneste årene gått bedre og bedre og inndekning av gamle underskudd er historie. Inntektsutgjevningen for 2010 var forøvrig 3,8 mill og inntektene for ressurskrevende brukere var hele 6 mill høyere enn budsjettert.

Rådmannen vil nå presentere forslag for disponering av overskuddet og advarte mot å bruke overskuddet til å heve driftskostnadene.

Leder i Risør Venstre, Jan Einar Henriksen som har lagt frem de siste års budsjett på vegne av de borgerige partiene er som de øvrige formannskapsmedlemmene fra den borgerlge fløy meget godt fornyd med resultatet og uttalte at “dette kan jeg fort venne meg til” da Halvor Halvorsen hadde presentert det rekordstore overskuddet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**