Storstua er viktig for Tromsø

Venstres stemmer var avgjørende for at Tromsø kommune blir med i den videre utredningen av en storstue i Tromsø. – Dette er et viktig prosjekt for byen, spesielt hvis prosjektet inneholder et svømmeanlegg, sier Jonas Stein Eilertsen (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Jonas Stein Eilertsen

Foto: Ivar Kvaal

Avstemningen i kommunestyret ble 22 mot 21 stemmer på Venstres forslag om at kommunen skal gå inn i den videre utredningen med maksimum 10% eierandel. Det er 8-10 private aktører også inne på eiersiden.

– Venstre er positiv til samarbeid mellom offentlige og private aktører på veldig mange områder. Når næringslivaktørene ønsket kommunen med på laget var det etter vår mening naturlig at kommunen sa ja, sier Eilertsen.

Det er ikke sikkert at kommunen blir med på eiersiden dersom prosjektet blir realisert.

– Det er for tidlig å si noe om før vi har utredningen. Men det vil være av stor viktighet at prosjektet inneholder et svømmeanlegg, avslutter Eilertsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**