Det blir Venstreliste også i Vennesla

Odd Einar Dørum møtte aktive Venstrefolk på DIGG i Vennesla, da han gjesta Vennesla på listestillingsturné denne uka. Dørum kom fra Birkenes, Bygland og Valle, og reiste videre til fire Sunnmørskommuner dagen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


etter. Den tidligere justis- og samferdselsministeren innleda til samtale om å ta ansvar for eget lokalsamfunn, om innholdet i skolen, om å styrke arbeidet for de som sliter og han motiverte til å stille på Venstreliste i Vennesla. Venstre er et av svært få partiet som ser ut til å klare å stille liste i like mange kommuner i 2011 som for fire år siden, og i Aust-Agder ser det ut til å bli enda flere lister enn før.

Kirsten J. Horrigmo, Kjell G. Hansen, Astrid Bøhn og Rune Bøhn foran, Einar Robstad og Odd Einar Dør

Kirsten J. Horrigmo, Kjell G. Hansen, Astrid Bøhn og Rune Bøhn foran, Einar Robstad og Odd Einar Dør
Foto: Jan Kløvstad

Kjell Guttorm Hansen og Einar Robstad i Vennesla Venstre arbeider nå med å få Venstrelista ferdig. Venstre stiller liste i 12 av kommunene i Vest-Agder, og har nå to ordførere, tre varaordførere og kommunestyremedlemmer i de fleste kommunene. – Også i Vennesla er det nok stemmer til kommunestyrerepresentasjon, og nå er utfordringa å få lokka fram de som er villige til å ta et tak i lokalpolitikken, sier Kjell Guttorm Hansen, som ønsker både nye og gamle venstresympatisører velkommen til innsats for Vennesla.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**