Vis de nyetablerte bedriftene mulighetene

Trygve Storrønningen (Larvik) tok ordet i næringslivsdebatten på lørdagens Landsmøte og poengterte at Norge ikke bare består av SMB (små og mellomstore) bedrifter, men derimot av SBB (små og bitesmå) bedrifter. Dette er bedrifter som selv ikke har kapasitet til å finne fram i jungelen av mulige støtteordninger for nyetablerte bedrifter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Derfor bør dagens ordning endres til å få en mer aktiv rolle overfor SBB-markedet, sa Trygve Storrønningen i sitt innlegg. Bedriftene i denne kategorien må bli gitt orientering og praktisk hjelp til å få den rettmessige støtten de kan ha mulighet for å oppnå.

I dag er det de bedriftene som har tid eller allerede kapital til å kjøpe konsulenthjelp, som finner fram i jungelen av mulige støtteordninger, fortsatte Storrønningen, som mer enn gjerne imøteså en endring på dette området.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**