Aktivitetsdag på Sandnes

All ros til de ansatte på Sandnes bo og behandlingssenter som onsdag formiddag gjennomførte en kjempefin aktivitetsdag hvor ogå brukere fra omliggende kommuner deltok. Alle brukerne deltok i natursti med spørreskjema, fiske, hestekjøring, grilling, utlodning, prøvesitting av kunstinstallasjon og selvsagt også masse god mat og drikke slik det alltid er når beboerne samles.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Investeringene som er gjort på Sandnes bo og ressurssenter er meget vel anvendte penger mener Risør Venstre

Investeringene som er gjort på Sandnes bo og ressurssenter er meget vel anvendte penger mener Risør Venstre
Foto: Jan Einar Henriksen

Det gjennomføres tre årlige arrangementer og i tillegg til dagens blir det i august en dag med Sputnik på låven i Nipe før det like etter nyttår blir tradisjonell juletrefest på Sandnes bedehus.

 Mange aktiviteter og hestetransport er et fast innslag

Mange aktiviteter og hestetransport er et fast innslag
Foto: Jan Einar Henriksen

I tillegg til natursti, hestekjøring, vedsaging og fisketur på fjorden ble det god tid til en prat, vafler, kaffe, brus, pølser og hamburgere, som gikk med i store mengder. Det var også et stort gavebord som lokket mange til å kjøpe lodder og alle fikk medalje og diplom som minne om dagen mens de ansatte hadde mer en nok å gjøre ved de ulike stasjonene. De eneste vi savnet var faktisk pressen, som absolutt burde ha dekket sike arrangement.

Jeg syntes det var kjekt å bli invitert med på dette arrangementet og utdeling av medalje til alle deltakerne var svært hyggelig, for slik glede er det ikke ofte man ser i dagens samfunn, sier Jan Einar Henriksen, som gir ros og honnør til alle de ansatte som virkelig gjør en god jobb på Sandnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**