Arvid Øia

Arvid Øia er en av Risør Venstres nye listekandidater ved kommunevalget i 2011, og du finner ham på 12. plass ved høstens kommunevalgliste. Arvid er født i 1946 på Kongsberg og er utdannet cand.mag. ved UiO (universitetet i Oslo).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Arvid er gift og har tre barn. Arvid har jobbet i skolen i 35 år, hvorav de siste 11 ved Risør ungdomsskole. Han har erfaring som rådgiver, sosiallærer, veileder i skoleutvikling, leder for Alternativ skole, og har hele tiden vært klassestyrer.

På fritiden er Arvid en ivrig sportsfisker, med ørretfiske i elver og fjellvann som spesialitet. Han har en lang aktiv karriere bak seg som tennisspiller, og han har også innehatt tillitsverv i mer enn 20 år på klubb og kretsplan.

Arvid er generelt meget samfunnsinteressert, men naturlig nok er han spesielt engasjert i skolepolitikk, både lokalt og nasjonalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**