Engasjerende Dørum gav engasjerte folkemøtedeltagere

Når man har tidligere justis- og samferdselsminister Odd Einar Dørum som innleder så vet man hva man får; engasjement, innlevelse og løsningsorientert debatt. Når så alle på folkemøtet hev seg inn i debatten i samme ånd ble det et meget godt folkemøte om skole på Råde ungdomsskole mandag kveld.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Odd Einar Dørum holdt en engasjerende innledning av folkemøtet

Odd Einar Dørum holdt en engasjerende innledning av folkemøtet
Foto: Per Elling Braseth-Ellingsen

Råde Venstre innbød mandag de øvrige partiene i Råde og alle interesserte til folkemøte om skole på Råde ungdomsskole. Møtet ble ledet med stø hånd av Gerard Doetjes, og med en glødende innledning av ordførerkandidat for Venstre i Oslo Odd Einar Dørum så ble det en interessant og engasjerende debatt med forklaringer og vyer fra politikerne Elin Tvete (Sp), Frederikke Stensrød (FrP), Rene Rafshol (H), Margrethe Gravnås (H), Britt F Holta (V) og Christian Holstad Lilleng (V) i godt samspill med publikum.

Det strålende vårværet får ta skylden for at det ikke var med en 30 til stedet, men med mange gode innspill fra publikum ble det en meget god debatt, eller som Dørum oppsummerte det i sin avslutning; "Dette var et meget godt møte, som fikk mer en form av samtale enn debatt fordi alle deltagerne er interessert i det beste for Råde- og Østfoldskolene".

Neste folkemøte blir i juni, med tema “Barn og unges oppvektsvilkår i Råde”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**