Rådefolk mener Karlshus prioriteres foran Saltnes

I Råde er det to “kommunedeler”, Karlshus og Saltnes. Karlshus er sentrum, mens Saltnes faktisk er størst. Over halvparten av de spurte i surveymonkey.com’s spørreundersøkelse for mai mener Karlshus prioriteres foran Saltnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Person

Foto: freedigitalphotos.net

Nå viser ikke undersøkelsen om det er Saltnesinger eller Karlshusværingene som mener det ene eller andre, noe som er en svakhet, men 51,9% mener at Karlshus prioriteres høyere enn Saltnes, mens 43,3% mener det er lik prioritering av de to kommunedelene.

Det man mener Karlshus prioriteres foran på er blant annet skjenkebevilling, idrettshall, idrettsanlegg og oppussing av skoler.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**