Åpent kafémøte om sentrumsutvikling

Risør Venstre inviterer alle til åpent kafémøte om Sentrumsutvikling i Risør tirsdag 24.5.2011 kl 1830 – 2100 på Brygga Restaurant & Pizza. Innedning ved Hanne Gulbrandsen, daglig leder Arendal By AS og Plansjef Sveinung Jørunland, Risør kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Willy Thorsen håper på stinn brakke når Risør Venstre inviterer til kafémøte om sentrumsutvikling i Risør tirsdags kveld (24.5. kl 1830-2100)

Willy Thorsen håper på stinn brakke når Risør Venstre inviterer til kafémøte om sentrumsutvikling i Risør tirsdags kveld (24.5. kl 1830-2100)
Foto: Jan Einar Henriksen

Vi gjør en vri i forhold til tidligere møter og holder denne gang korte innledninger før publikum slippes til med åpen kafédialog rundt bordene. Hensikten er at vi ønsker oss flest mulig innspill bra publikum, næringsdrivende, gårdeiere og andre som har meneinger om hvordan sentrum kan forsterkes og videreutvikles til det bedre sier Willy Thorsen, som håper på godt besøk ved tirsdagens møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**