Råde Venstres politikere i faste utvalg

Råde Venstre har tre faste representanter i kommunestyret og en i Formannskapet. Det er Elisabeth Krathe Steve, Kjell Andre Holstad Aasheim og Elin Marie Johannessen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Kjell Andre Aasheim

Kjell Andre Aasheim

Kjell Andre Holstad AasheimKjell Andre er 34år og er selvstendig næringsdrivende. Han har sin økonomiske utdannelse fra Stetson universitet i USA. Kjell Andre er leder av Fast utvalg for teknikk, er gruppeleder i kommunestyret for Venstre og sitter i Formannskapet.

Elisabeth Krathe Steve

Elisabeth Krathe Steve

Elisabeth Krathe Steve
Elisabeth er viden kjent for sitt engasjement for barn og unge, har sin utdannelse fra Høgskolen i Østfold og jobber i barnehage og for Råde kommune – fritid. Hun har tidligere sittet i kommunestyret for AP, og er den eldste av de fire med sine 44år. Elisabeth er nestleder i Fast utvalg for Omsorg.

Elin Marie Johannessen

Elin Marie Johannessen

Elin Marie Johannessen
Elin Marie er den yngste av de fire med sine 25år. Hun er student ved Høgskolen i Østfold og har vært leder for studentrådet i Østfold. Elin er medlem i Fast utvalg for oppvekst og kultur og sitter i kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**