Flytte til Risør

Risør Venstre ønsker tilbakemeldinger fra personer som har flyttet fra Risør etter 1995. Vi kjenner jo til at relativt mange flytter fra Risør for å ta utdannelse eller for å ta seg jobb andre steder. For å kunne jobbe mere målrettet i kommende periode ønsker vi nå å få tre konkrete forhold den enkelte mener er viktig for at han/hun skal flytte tilbake til Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Hva er de 3 viktigste moment for at du ville (eller faktisk har) flyttet til Risør?

Hva er de 3 viktigste moment for at du ville (eller faktisk har) flyttet til Risør?
Foto: Jan Einar Henriksen

Samtidig ville det vært fint om vi kunne få en tilbakemelding også fra de som faktisk flyttet til Risør i løpet av samme tidsperiode slik at vi fikk et grunnlag for å se om det er sammenfallende momenter som vektlegges.

Nå blir dette en svært så uhøytidelig sommerundersøkelse, men vi håper uansett at den enkelte tar seg tid til å sende oss en mail til [email protected] og merker den flytte til Risør

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**