16-åringar med stemmerett

Under Lustradagane stilte representantar frå fylkesstyret og Sogn Unge Venstre til stand under Luster Venstre parasollen. Luster er ein av prøvekommunane der 16-åringar skal stemme ved lokalvalet til hausten, og fleire parti stilte sterkt med ungdomsrepresentantar denne helga. Venstre sin nye leiar av Sogn Unge Venstre, Tuva Vigen Bardal, var på plass for å fortelje samtlege førstegongsveljarar at Unge Venstre har stått i spissen for å sikre 16-åringar stemmerett.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Leiar i Sogn Unge Venstre Tuva Vigen Bardal

Leiar i Sogn Unge Venstre Tuva Vigen Bardal

Standen fekk mykje besøk og Luster Venstre fekk i tillegg forsterking av Marit Barsnes krogsæter er 1. kandidat på fylkestingslista og leiar i Sogn og Fjordane Venstre, Halvor Gregusson, 1. nestleiar og kandidat nr. 10 på fylkestingslista.

 Halvor, Marit, Tuva og Jon Ove på stand under Lustradagane 2011

Halvor, Marit, Tuva og Jon Ove på stand under Lustradagane 2011

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**