Pusser opp Risør kirke

Risør kirke får i disse dager et nytt strøk med hvitmaling og det var på tide, for svært mange var misfornøyd med resultatet etter forrige opp pussing. Bruk av linolje er vanlig på eldre kirkebygg, men det synes å være ulike kvaliteter, for det skulle ikke være nødvendig å male hele kirken på nytt så kort tid etter at kirken ble malt for noen få år tilbake.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Risør kirke får et etterlengtet strøl med hvitmaling

Risør kirke får et etterlengtet strøl med hvitmaling
Foto: Jan Einar Henriksen

Når malerjobben blir ferdigstilt innen kort tid vil Risør kirke fremstå med all sin prakt og leve opp til ryet med Risør som den hvite by ved Skagerrak. En takk til kirkens fellesorganisasjon som tar fatt i saken og gjør noe med den!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**