Turistkontor i den gamle jernbanestasjonen

Venstre vil utvikle Lillesand og Høvåg som attraktive reisemål året rundt. Derfor vil Lillesand Venstre ta vare på den gamle jernbanestasjonen og legge et turistkontor i første etasje.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Turisme er en viktig næring for kommunen. Vi har et levende samfunn, et unikt kulturlandskap og en ren natur. Verdier som turområder, fiskeelver, gode badestrender, sykkelstier, kunstnere, brukskunstnere og lokal mat, må kommunen satse på! Markedsføringen må styrkes. Derfor vil Venstre Lillesand ta vare på den gamle jernbanestasjonen og legge et turistkontor i første etasje. Turistkontoret kan også ta imot og yte service til båtgjester. Og her kan vi også ha plass til å markedsføre lokale produkter og kunst. Det vi er gode på, må vi bli flinkere til å vise fram!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**