5,7% for Venstre i Tromsø

Venstre fikk 5,7% i en meningsmåling gjort i Tromsø 29.juni for NRK. Det ville ført til at dagens kommunestyregrupe økte fra 2 til 3 representanter. – Meningsmålinger går opp og ned. Men det kan tyde på at flere i Tromsø ønsker et liberalt alternativ, sier førstekandidat Jonas Stein Eilertsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Jonas Stein Eilertsen

Foto: Marius A. Hansen

Målingen er tatt opp av Sentio og det er 500 spurte. Målingen viser også at Venstre har en nøkkelrolle for å få et borgerlig flertall. Målingen gir de ikke-sosialistiske partiene et flertall med 23 mot 20 mandater.

– Det tyder også på at flere ønsker endringer i Tromsøpolitikken. Venstre er et moderne og liberalt alternativ til dagens gammeldagse rødgrønne styre, fortsetter Eilertsen.

Han påpeker også at det er mye arbeid som kommer.

– Vi skal glede oss over målingen, men det er mye hardt arbeid i valgkampen som skal gjøres. Men Tromsø Venstre har nå mulighet til å gjøre vårt beste valg på lenge. Det gir motivasjon! avslutter han.

Les mer om målingen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**