Venstre på veteranbiltur med Frp. og Ap

i begynnelsen av juli ble Bast med Anvik og Manvik fra Frp. og Skau Carlsen fra Ap. på veteranbilløp. Turen gikk rundt hele Frp-land, dvs. Brunlanes. Det var usikkert om Venstre og Ap. fikk økt tilslutningen men bilen hadde i hvertfall en tilhenger……..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Før start

Før start

Byrunden i ØP etterlyste bilder fra politikerbilen – vi kan til og med varte opp en filmsnutt fra den spennende turen der både et fantastisk vær og krevende rebusoppgaver satte farge på det muntre firkløveret med vidt forskjellig politisk ståsted.

Klikk her for å se video fra turen.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
Anvik og Manvik på veterantur

Anvik og Manvik på veterantur

Veterantur

Veterantur

Manvik sjekker tanken

Manvik sjekker tanken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**