Til minne

Terrorgjerningene som rammet Norge 22 juli, førte til at altfor mange mistet livet, så alt for tidlig. Blant de drepte var to av Oslo Venstres medlemmer: Kai Hauge og Jon Vegard Lervåg. Vi gir vår dypeste medfølelse i sorgen til de etterlatte, og lyser fred over deres minne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

kvit rose

Foto: flicr

Kai Hauge var en typisk gründertype, glad i livet og i vennene sine. I gravferden fikk vi høre om en mann som hadde reist masse, og studert mye ulikt. Nysgjerrig og glad i en diskusjon. Han levde fort, var det noen som sa.

Jon Vegard Lervåg som for tiden jobbet i lovavdelingen i justisdepartementet, hadde en aktiv tid bak seg i Unge Venstre, der mange av oss hadde gleden av å jobbe sammen med en smart, ettertenksom og ikke minst humoristisk fyr. Han var medlem i Grünerløkka Venstre, og deres minneord kan lese her

Toril Berge, leder i Oslo Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**