Valgkampåpningen i bilder

I dag startet valgkampen 2011. Alle partiene stilte samlet på Nedre Torv, og på scenen stod hele bredden av byens ungdomspolitikere. I samtale med Marit Sanner var de innom Norge etter 22/7, politisk språkbruk og Kristiansand i fremtiden. For Unge Venstre stilte fylkesleder Magne Bartlett. Etter fellesarrangementet hadde alle partiene stand i Markens. Her kan du se noen bilder fra dagen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Ungdomsdebatt Kristiansand

Alle ungdomspolitikerne som deltok i den viktige samtalen under fellesarrangementet på Nedre Torv. Dette er fremtidens politiske ledere i Kristiansand – fra ytterste venstre til ytterste høyre. På bildet forsøker de – noe lattermildt – å bukke til et publikum som likte det de hørte. Marit Sanner (ytterst til høyre) ledet samtalen.

Valgkampåpning Kristiansand andre

Skuespiller Lene Bragli leste opp Nordahl Griegs “Til Ungdommen” ved starten av arrangementet, som ble ledet av Kristiansands ordfører, Per Sigurd Sørensen (H). Marit Sanner fra Forandringsfabrikken ledet samtalen mellom ungdomspolitikerne.

Ungdomsdebatt Kristiansand

Eirin Stave Samuelsen fra Senterungdommen forteller hva hun mener blir viktig for Kristiansand i tiden fremover. Robin Bårdsen (FpU), Eivind Haaland (KrFU) og Magne Bartlett (UV) lytter.

Ungdomskandidater Kristiansand

Noen av ungdommene som deltok i samtalen som ble ledet av Marit Sanner. Fra venstre: Kristian Landmark (MDG), Helene Knudsen (UH), Rasha Abdallah (SU) og Magne Bartlett (UV).

Kristiansand Venstre på stand 13/8

Etter fellesarrangementet fra scenen på Nedre Torv, var alle partiene å finne på stand i Markens. Også Venstre. Her er en flott gjeng klar for å snakke politikk. Fra venstre: Astrid Bekkenes, Solveig Nilsen, Stein Inge Dahn, Magnus Storm og Dag Vige.

Kandidater på stand i Kristiansand

Dag Vige, Solveig Nilsen og Cecilie Nissen er Venstres øverste kandidater.

13. august ble en verdig og viktig valgkampåpning. Nå skal valgkampen gjennomføres med den samme verdighet, men uten å legge lokk på de viktige debattene. Vi skal vise hva det enkelte parti står for og hva de vil med Kristiansand i årene som kommer. Samtidig skal vi synliggjøre de viktigste forskjellene! Ungdomsdebatten under fellesarrangementet viste oss at det også i fremtiden vil være dyktige, engasjerte og ansvarsfulle politiske ledere i Kristiansand.

Både med valgkamp og med valgdeltakelse viser vi hvor sterkt demokratiet og engasjementet er! Kristiansand Venstre ønsker alle partiene og velgerne et godt valg!

(Alle foto: Eva Kvelland)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**