Medlemsmøte Risør Venstre

Mandag 22. august 2011 kl 1730 inviteres alle listekandidatene og medlemmer fra Risør Venstre til et siste medlemsmøte forut for kommune- og fylkestingvalget i september. Under møtet tar vi en siste felles gjennomgang av valgprogrammet for 2011-2015 og vi tar også en siste gjennomgang av valgkampanjen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Medlemsmøte Risør Venstre mandag 22.8.2011 kl 1730-1900

Medlemsmøte Risør Venstre mandag 22.8.2011 kl 1730-1900
Foto: RH

Mye er bra i Risør, og vi kan og skal bli bedre – blandt annet av hensyn til elevene, pleietrengende, næringsdrivende og de som trenger byggesakshjelp. Merkbare forbedringer forutsetter innovasjon, samhandling, prioriteringer og effektivitet. Uten kompetanseutvikling får vi ike dette til. Vårt fokus er derfor kompetanse – kunnskap, ferdigheter og holdninger.

Venstre har listekandidater fra hele kommunen, med kompetanse over et bredt felt. Kompetansen skal brukes til å gjøre Risør til en enda bedre kommune.

RISØR TRENGER VENSTRE – og Venstre trenger DIN stemme!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**