Jenter på hjul østover

Lindesnes Avis i Mandal hadde 16. august et intervju med 2 mandalitter som nå er sentral i valgkampen i Kristiansand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Kathrine Næss Hald og Eva Kvelland startet begge sine politiker-karrierer i Venstremiljøet i Mandal. Nå er de flyttet til Kristiansand, og rykket raskt inn på henholdsvis 5. og 6. plass på listen til kommunevalget der.

Intervjuet ble foretatt på en sykkeltur i Furulunden, og Eva Kvelland understreker at suksessen med Sykkelbyen Mandal er noe hun ønsker å bringe med seg i hennes politiske virke i Kristiansand. Ellers mener hun at eldreomsorg og byutvikling vil bli viktige saker i lokalvalget i hennes nye hjemby.

 Faksimile: Lindesnes Avis

Faksimile: Lindesnes Avis

Kathrine Næss Hald har vært med på å bygge opp Vest-Agder Unge Venstre, og hun er nå representert i sentralstyret til Unge Venstre på nasjonalt nivå. Hun trekker frem skolepolitikk og kollektivtransport som viktige politiske saker som har vært med på å skape hennes engasjement.

 Faksimile: Lindesnes Avis

Faksimile: Lindesnes Avis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**