Stem på Knut Ole Sjølyst

Knut Ole Sjølyst står som nr. 21 på Larvik Venstre sin valgliste. Han er 66 år og bor på Sjølyst, Tjølling. Hans hjertesak er plan og byggesaker, kulturpolitikk. -La oss styrke og anerkjenne amatørkulturen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Knut Ole Sjølyst

Foto: Line Loholt

Hvorfor skal folk stemme Venstre?
For å styrke små og mellomstore bedrifter. Fordi Venstre står for åpenhet og rederlighet. Jeg er enig i Venstres program innen skole og omsorg. Det er dessuten viktig å bevare privat eiendomsrett og råderett. Fremfor alt er Venstre næremest hva jeg mener innen avholds- og skjenkebevilgningssaker.

Slik beskriver Knut Ole Sjølyst seg selv:

Generelt kulturinterresert. Aktiv i Haugtussa Leikarring siden starten i 1967. Glad i naturen og fjellet. Liker å gå på ski. Avholdsmann.

Hvordan bør Larvik se ut i 2020?
Være et enda bedre sted å bo enn det er i dag(hvis det går ann). At vi som bor her kan sette pris livet og være mer fornøyd. At vi lettere akseptere mangfoldet blandt oss mennesker og at vi kan akseptere at naboen har råd til ny bil og/eller båt. (Janteloven må nå snart gravlegges.)

Du er turistguide for en dag i Larvik, hva ville du viste frem?
Eftanglandet (frokost), Svenner, Viksfjord, Herregården, Bøkeskogen (middag), Indre havn, Stavern, Mølen og kveldskaffe i Helgeroa.

Hva vil du helst oppleve på Bølgen?
Heller en lokal amatøroppsetning med Halesen Ungdomskorps, Larvik Teaterfeorening eller lignende.

Våre kandidater
Frem mot valget kommer mange av våre kandidater til å bli presentert på hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**