Stem på Melissa S. Seierstad

Melissa S. Seierstad står som nr. 16 på Larvik Venstre sin valgliste. Hun er 40 år og bor sammen med sin mann Erik og deres tre barn på gården på Seierstad. Hennes hjertesaker er barnehage, skole, miljø og en bærekraftig utvikling..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Melissa Seierstad - halvfigur

Foto: Line Loholt

Hvorfor skal folk stemme Venstre?
Larvik Venstre vil styrke skolen slik at skolen kan gjøre den jobben de er pålagt å gjøre. Individuell tilpasset opplæring krever ressurser som skolen trenger og barna fortjener. Vi har ansvar for at barn skal kunne oppleve mestring.

Hvordan bør Larvik se ut i 2020?
Larvik et levende og kreativ samfunn som sprudler av uttrykk og inntrykk til felles glede 

Slik beskriver Melissa S. Seierstad seg selv:
Jeg flyttet til Norge for 17 år siden for å dele livet med min kjære. Først og fremst var det språket som skulle læres også var det gårdslivet som var nytt. Økologisk urtedykning ble mitt prosjekt på gården. Så begynte jeg å jobbe på Cafè Feyer som i de dager var en slags dagligstue for hele Larvik, det var en fin tid hvor jeg fikk lagt mat til mange av larviksinnbyggere.

Erfaring med mine egne barn og det å jobbe med barn på asylmottak gjorde at jeg valgte å utdanne meg som førskolelærer. For meg er det å kunne bidra i et barns liv et stort ansvar, en viktig jobb og en enorm glede. Jeg jobber nå som pedagogisk leder på Sjøparken Kanvas-barnehage i Larvik. Jeg har jeg i flere år vært leder for barneklubben på Åshall grendehus, FAU-medlem på Hedrum barneskole og var i fjor svømmeinstruktør for Larvik svømmeklubb. Studerer for tiden master i barnehage pedagogikk og profesjon.

Du er turistguide for en dag i Larvik, hva ville du viste frem?
Vakkert er det langs Lågen, langt opp til Kvelde og Hvarnes. Indre havn og Bølgen viser en sterk kombinasjon av natur og kultur. Og på Agnes lyser det nytenkning og respekt for det historiske. Veien videre over kyststien bort til Stavern, Rakke og Mølen – det gir minner for livet.

Hvilken film vil du helst se på Bølgen?
Narnia – Avatar – krimkveld med Poirot og Morse for eksempel eller gamle filmer som Lauwrens of Arabia.

Våre kandidater
Frem mot valget kommer mange av våre kandidater til å bli presentert på hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**