Trine Skei Grande til Drammen for ølsmaking

Partileder i Venstre Trine Skei Grande besøker Haandbryggeriet når hun er på besøk i Drammen. Der skal hun smake på bryggeriets produkter sammen med bryggeriets ledelse og lokale Venstrefolk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Haandbryggeriet er et lite håndverksbryggeri som leverer høykvalitets øl til det norske og internasjonale markedet. Produksjonen foregår på gammelt vis i midt i Drammen. Haandbryggeriets produkter har blitt særdeles

Øl

Foto: Microsoft

godt mottatt av dedikerte ølkjennere over hele verden.
Haandbryggeriet er et av flere små bryggerier som rammes særlig hardt av et tungt byråkrati og en regid alkohollovgivning.

Rød løper

Bryggeriet representerer en type bedrift som Venstre ønsker å støtte opp under og gjøre det enklere for. Drammens fremtid er avhengig av små og mellomstore bedrifter med gode ideer og produkter. Vi politikere bør rulle ut den røde løperen for selskaper som Haandbryggeriet, dette sier leder for Drammen Venstre Ståle Sørensen.
Drammen Venstres ordførerkandidat Ulla Nordgarden vil være tilstede under hele besøket som finner sted i Haandbryggeriets lokaler Onsdag 24. august kl. 17.00

For ytterligere informasjon kontakt [email protected]
Eller [email protected]
Tlf. 91790779

Ulla Nordgarden

Foto: Torbjørn Tandberg

Ståle Sørensen

Foto: Torbjørn Tandberg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**