Venstre smeller døren igjen for samarbeid med Frp

Høyre, Frp. og Krf. har “bredest mulig borgerlig samarbeid” som sin drøm etter valget. Nå sier Venstre at det er uaktuelt å bidra til at Frp. får posisjoner i Larvik

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


– Flere har etterlyst et klarere standpunkt fra Venstres side når det gjelder samarbeid med Frp., forteller ordførerkandidat Hallstein Bast. – mange har vært redde for at en stemme til Venstre kan hjelpe Fremskrittspartiet til posisjoner.

Venstre logo liggende

Venstre er krystallklar på at partiet ikke vil bidra til at Frp. kommer i et flertall som kan gi partiet posisjoner i kommunen.

– Vi har svært forskjellig syn på bl.a. områdene skole, omsorg, kultur, innvandring, miljø, arealpolitikk og forvaltning av Larvik kommune, fortsetter Bast, vi tar Frp. på alvor når vi ser hva de har stemt i siste periode og når vi leser programmet deres.

– Derfor er døren lukket for Fremskrittspartiet.

-Vi ønsker et samarbeid som utgår fra Venstre sammen med Arbeiderpartiet og Høyre. En slik konstellasjon vil ha styrke til å gjennomføre de endringene vi vet vi må gjennomføre i perioden vi har foran oss, avslutter Bast.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**