Venstrepris til julenissen

Frogn Venstres miljøpris for 2011 går til Tom Kristiansen for hans ekstraordinære innsats som Drøbaks turistsjef, som julenisse og i foreningslivet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Venstrepris til julenissen

-Ordfører og rådmann får ha meg unnskyldt, Tom er ubestridt som Drøbaks ansikt mot verden, sier Frogn Venstres leder Jorunn Holter.

Prisen er en takk og oppmuntring for Kristiansens innsats i en årrekke for turistene og markedsføring av Drøbak som besøksmål.

-Drøbak er verdenskjent som julenissens by, ikke minst på grunn av Toms evne til å fylle rollen, sier Holter.

Tom Kristiansen er ikke en vanlig turistsjef. I tillegg til julenisserollen er han uvanlig serviceinnstilt, som da han kjørte noen sykkelturister til Hurum når de oppdaget at det ikke lenger gikk ferge. Eller når han går i skytteltrafikk til banken for å sikre vekslepenger til turister som må betale hundrevis av kroner i småmynt for parkering.

-På toppen av det hele har han i mange år fylt rollen som båtforeningens leder, humørspreder og initiativtaker, sier Holter, som legger til at det kanskje ikke er nok å gi ham prisen bare én gang.

Frogn Venstres miljøpris går til en person eller en forening som har gjort en innsats ut over det man kan forvente for å gjøre Drøbak og Frogn til et godt sted å bo. Det er Frogn Venstres styre som er jury for prisen.

Prisen deles ut av Frogn Venstres leder Jorunn Holter på Turistinformasjonen lørdag kl 10.

Tidligere prisvinnere…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**