Vi vil kutte byråkratiet i skolen

I dag kan vi lese i avisene at Kunnskapsminister Kristin Halvorsen vil kutte antall prøver i skolen fordi det tar for mye tid bort fra elevene. Venstre mener dette er å begynne i feil ende da elevene fortjener konstruktive tilbakemeldinger om hvordan det går på skolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Utdanning, klasserom, elev, skole

Foto: Microsoft

I stedenfor vil Venstre at læreren skal få tid til å gjøre jobben sin: undervise og være sammen med elevene. Venstre vil se nærmere på skolehverdagen og kartlegge hvor mye tid læreren faktisk får med elevene kontra byråkrati og skjemaveldet. Venstres leder, Trine Skei Grande, spurte kunnskapsministeren om hvor mange forskrifter, rundskriv og lovendringer som var blitt sendt ut siden de rødgrønne tok over i 2005, og svaret er, for å si det mildt, interessant å se…

Se Skriftlig spørsmål fra Trine Skei Grande (V) til kunnskapsministeren her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**