Drammen Venstre ber Høyre forlate Frp

I en fersk meningsmåling får Høyre og Venstre rent flertall i Drammen. Leder for Drammen Venstre Ståle Sørensen ser muligheten for et tettere sentrum-Høyre samarbeid og ber Drammen Høyre å ta et politisk veivalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Logo Venstre, Høyre og KrF

Foto: Venstre

– Nå har Drammen Høyre muligheten til å satse på et inngående politisk samarbeid med Venstre og vise at de ønsker å orientere seg mot sentrum.

Venstre står for en varm omsorgspolitikk med spesiellt fokus på rusomsorg. En storsatsning på skole, med spesiellt fokus på lærerne og en ny og radikal miljøpolitikk.

Venstre og Høyre har de siste fire årene samarbeidet godt i bystyret og har vært aliansepartnere i byutviklingspolitikken og budsjettarbeidet, sier leder i Drammen Venstre, Ståle Sørensen.

Samarbeid
– Drammen styres idag av de borgerlige partiene, men det stor avstand mellom den politikken som gjennomføres i Drammen og Frps primærstandpunkt.

I et videre samarbeid mellom Høyre og Venstre uten Frp kan vi fortsette byens fantastiske utvikling men med et enda større fokus på miljø, kollektivtransport, sykkelveier, skole og en varm omsorg enn idag, sier Sørensen.

Ståle Sørensen

Foto: Torbjørn Tandberg

Les målingen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**