AP, SV og SP sponses av Fagforbundet

Syntes du det er riktig av regjeringskameratene å binde seg til en interesseorganisasjon? Er ikke alle velgerne likeverdige?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Teamleder

Foto: freedigitalphotos.net

Det er betimelig å spørre om regjeringspartiene favoriserer de mest pengesterke støttespillerne sine. Fagforbundet og LO er direkte bidragsytere og sponser deres valgkamp. Dette er grunnen til at AP har råd til “rosedrysset” over den norske befolkning, kan trykke store annonser inn i alle medier og servere Åge Aleksandersen og gratis pølser til folket.. I utgangspunktet trenger det ikke være noe galt i å motta støtte, men de enorme summene som deles ut av en interesseorganisasjon (16 mill) lukter utvilsomt litt ekkelt. Man fristes til å spørre: -Hva skal de ha i gjengjeld? Er dette på grensen av korrupsjon? Dette er utvilsomt en skikkelig samrøre.
I Venstre er vi opptatt av å forsvare at arbeidsrettigheter skal være universelle, dessuten at sosiale goder og trygde- og pensjonsordninger også bør gjelde selvstendige arbeidere. Vi mener at et godt demokrati kjennetegnes ved å ikke gi enkelte grupper større fordeler i et samfunn

Nina E. Johnsen
1-kandidat for Venstre til årets kommunevalg.
Mobil: 90957867

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**