Derfor bedre med Venstre

-Venstre har en liberal tilnærming til samfunnsstyringen, og det betyr at vi velger virkemidlene for de beste tjenestene for folk, og lager bærekraftige løsninger, til beste for miljøet og ressursene, sier Roar Sollied og appellerer til å putte Venstres sedler i urna før stengetid mandag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Mer liberal politikk
av Roar Sollied (V) førstekandidat til fylkestinget

Venstre vil ha større fokus på den enkelte innbygger; elev, pasient, passasjer. Vi vil sette folk først, foran systemene, i et samfunn som evner å finne bærekraftige løsninger for naturens og økonomien. Derfor er Venstre liberal i forhold til offentlige versus private løsninger. Vi er primært for gode offentlige løsninger som skal løftes til å være de beste. Vi har ikke skrekk for mangfoldet, konkurransen og valgfriheten til den en kelte. Det er tjenestene som teller: Folk må lære noe på skolene, de må komme trygt fram når de reiser, de må være sikre på å få ei god behandling i helsevesenet, de må vite at det vi investerer i og utvikler ikke bryter ned de ressursene vi alltid vil være avhengig av.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**