Ny meningsmåling i dag gir Asker Venstre 4 mandater

I dagens meningsmåling I Budstikka er Asker Venstre på 7,8%. Ved valget i 2007 fikk vi 8,7% av stemmene. Hvis dette blir valgresultatet beholder vi dagens 4 mandater i kommunestyret. I helgen skal vi mobilisere velgerne i Asker, slik at det endelige resultatet blir bedre enn i 2007. Dette er innen rekkevidde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I dagens Budstikka er det en ny valgmåling for Asker og Bærum. Asker Venstre beholder posisjonen, men dessverre er det en tilbakegang i Bærum. I Asker beholder Venstre sine fire mandater. Det er fremdeles mange som er usikre og Asker Venstre vil mobilisere velgerne, slik at det endelige blir bedre enn i 2007.

Til helgen skal vi igjen ut på tre steder i Asker for å snakke med velgerne og overbevise dem om at Asker trenger et liberalt og grønt parti. Asker Venstre opplever nå stor pågang av medlemmer som vil bidra til nettopp dette.

Velgerne vil møte ordførerkandidat Ingvild Tautra Vevatne og 4. kandidat Jørgen Blom i Asker sentrum. På Holmensenteret vil 2. kandidat Erling Bergsaker stå, mens 3. kandidat Ivar Knai vil møte velgerne i Heggedal sentrum.I tillegg vil mange Venstremedlemmer delta på alle tre stedene.

Ingvild Tautra Vevatne

Foto: privat

Sjekk ut 10 gode grunner for å stemme Venstre i Asker og vårt kommunevalgprogram.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**