Venstre ønsker hundegård i Seierstenmarka

-Hundeeierne ønsker seg sterkt en inngjerdet hundegård i Seierstenmarka. Det bør de få, mener Venstres Ivar Ruud Eide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Når Venstre har stått på stand på Seiersten skanse før valget er det ett ønske som går igjen fra folk som lufter hunden i området. De ønsker seg et inngjerdet område hvor de året rundt kan lufte hundene sine uten konflikter med vilt og andre folk på tur.

-Dette er jo en enkel løsning på mange konflikter, og et godt tilbud til hunder og deres eiere, sier Venstres 10. kandidat Ivar Ruud Eide. Her kan jo hundene kose seg sammen med andre hunder uten å være i bånd.

 Hunder har godt av å kunne løpe fritt på et trygt sted hele året.

Hunder har godt av å kunne løpe fritt på et trygt sted hele året.
Foto: Kenneth Gjesdal

Venstre mener kommunen bør på banen og medvirke til at det finnes en løsning på dette behovet. Det må være mulig å finne et område i nærheten av parkering og turstier som ikke er til sjenanse for noen, og området behøver vel ikke andre investeringer eller naturinngrep enn et gjerde.

-Her vil jeg ta initiativ til at Venstre fremmer denne saken i budsjettprosessen etter valget, sier Ruud Eide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**