Hans Antonsen med viktig apell

Hans Antonsen, Venstres populære ordfører i Grimstad, holdt nylig en viktig appell for nærmere 1000 nye studenter på campusen i universitetsbyen hans. Her kom han med veldig kloke oppfordringer, som passer like godt til alle landets borgere som de gjorde til de vordende studentene. Se talen hans på Youtube her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Grimstad Adressetidende skrev på lederplass siste lørdag før valget om ordfører Hans Antonsen: “…det hersker ingen tvil om at han har gjort en god jobb som ordfører, både som “ryddegutt” på rådhuset sammen med rådmannen og som Grimstads frontfigur utad, ikke minst i den regionale debatten”.

Fædrelandsvennen har omtalt ham som: “En av de mest spennende politikerne på Sørlandet“.

I Antonsens hjemby er det nå startet en underskriftskampanje blant innbyggere som vil bruke Venstres liste for å sikre at han blir gjenvalgt som ordfører. Listen har fått bred støtte i byen, og flere av de som står frem med denne oppfordringen er tidligere kjent som medlemmer av andre parti i byen.

Denne rosen og denne støtten er lett å forstå, når man lytter til Hans Antonsens kloke ord i denne talen. Her er det mange gullkorn som bør være like aktuell for alle nordmenn, som de er for de som ordføreren omtaler som våre kanskje viktigste samfunnsborgere; studentene som nå prioriterer å skaffe seg en akademisk utdannelse:

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**