Bredt samarbeid i Songdalen

Venstre er tilbake for fullt i Songdalen etter to perioder uten representanter. Jone Nyborg samarbeider om makten i en bred koallisjon med Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Krf og Høyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Bred koallisjon i Songdalen

Foto: Privat

Fra venstre: Jone Nyborg (V), Helge Stapnes (Ap), Johnny Greibesland (Sp), Solveig Nordkvist (H) og Terje Imeland (Krf) er enige om å samarbeide de neste fire årene. Frp blir i opposisjon. Greibesland blir ordfører og Nordkvist varaordfører.

— Det er stort for oss å være tilbake i Songdalen kommunestyre. Vi har nesten tredoblet antallet stemmer siden forrige valg. Jeg gleder meg å påvirke politikken i Songdalen de neste fire årene, sier Jone Nyborg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**