Strålende Venstrevalg i Songdalen

Venstre har økt antallet stemmer i Songdalen med over 150 prosent fra valget i 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Verdens beste kake

Foto: Jone Nyborg

— Dette er et strålende resultat for oss. Vi visste allerede på nominasjonsmøte i vinter at dette var et vinn eller forsvinn valg for Venstre, og har markert oss tydelig i valgkampen. Jeg er svært glad for at så mange har fått øynene opp får Venstre og bidratt med sin stemme, sier nyvalgte kommunestyremedlem Jone Nyborg. Venstre økte stemmetallet fra 36 stemmer i 2007 til 91 i 2011. Over 150 prosent flere stemte Venstre i år.
— Resultatet gir oss ett av 25 mandater i kommunestyret, og er en flott oppmuntring til videre satsing. Venstre har plantet et frø i Songdalen som vil vokse til noe stort, sier Nyborg. Venstre blir en del av en bred koallisjon mellom Sp, Ap, H og Krf. Frp blir alene i opposisjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**