Planprogram for Reguleringsplan Vindvik/Limkjær godkjent

Hovedutvalget for plan, miljø og tekniske tjenester godkjente torsdag planprogrammet for reguleringsplan Vindvik/Limkjær, gnr/bnr 26/72, del av 26/2 m.fl. med tiltakshaverne Rune Gjernes og Frank Jacobsen, som dermed er et skritt nærmere målet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Rune Gjernes ønsker å utvikle eiendommen Vindvik/Limkjær sammen med Frank Jacobsen

Rune Gjernes ønsker å utvikle eiendommen Vindvik/Limkjær sammen med Frank Jacobsen
Foto: Jan Einar Henriksen

Men ikke uten motstand, for ikke uventet ville rødts Tine Bang like godt utsette hele saken inntil rullering av kommuneplanen var gjennomført. Hovedutvalgets flertall var imidler ikke enig med rødt og Tine Bang, og planprogram for reguleringsplan Vindvik/Limkjær ble godkjent.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**