Stian Lund klar for formannskapet

Stian Lund blir nytt formannskapsmedlem for Venstre i Risør for perioden 2011-2015. Det ble klart på Risør Venstres medlemsmøte hvor medlemmene startet diskusjon om fordeling av politiske verv for kommende valgperiode. Dag Jørgen Hveem, Willy Thorsen og Maria Aspesæter blir varamedlemmer til formannskapet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Stian Lund (V) er klar for 4 år i formannskapet!

Stian Lund (V) er klar for 4 år i formannskapet!
Foto: Runar Nes

Vi hadde også en fin debatt omkring fordeling av ulike verv i komité og utvalg for perioden, og hvor alle fikk komme med ønsker og innspill, sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen, som også ble valgt til Risør Venstres forhandlingsleder for de kommende forhandlinger om fordeling av ulike politiske verv og posisjoner.

Organisasjonsutvikling viktig

De mange fremmøtte medlemmene ga ellers klart uttrykk for at styret i Risør Venstre i kommende periode måtte videreføre ordningen med åpne medlemsmøter mandager forut for bystyremøtene, slik det var gjort gjennom hele denne perioden. De åpne møtene gir alle medlemmene en unik mulighet til å holde seg ajour om politiske og organisatoriske forhold og er av stor betydning for team arbeidet i Risør Venstre.

Vellykket valgkampanje

Årets valgkampanje ble evaluert og medlemmene var entydige om at årets valgkampanje var den beste Risør Venstre hadde gjennomført på flere år.

Risør Venstre takker alle som har bidratt til årets valgkampanje!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**