Dag Jørgen Hveem overtar som gruppeleder

Et samlet medlemsmøte valgte Dag Jørgen Hveem som gruppeleder for Risør Venstres nye bystyregruppe for perioden 2011-15. Vi gratulerer og ønsker Dag Jørgen, Maria, Stian og Willy lykke til med gjennomføring av Venstres program i kommende valgperiode 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Dag Jørgen Hveem har solid økonomi- og juridisk kompetanse

Dag Jørgen Hveem har solid økonomi- og juridisk kompetanse
Foto: Runar Nes

Det nye bystyret konstitueres mandag 17. oktober og foruten formannskap velges ordfører og varaordfører samt valgnemd som skal se på sammensetting av de øvrige politiske utvalgene, som derav først blir klart på det ordinære bystyremøtet ultimo oktober.

 Tore Skarvang har også solid økonomikompetanse

Tore Skarvang har også solid økonomikompetanse
Foto: Runar Nes

Med Dag Jørgen som ny gruppeleder har Venstre sikret seg nok en dyktig gruppeleder med god kompetanse innen jus og økonomi.
Når Risør Venstre i tillegg stiller med vararepresentanten Tore Skarvang, tidligere økonomisjef i Risør kommune, bør det være all grunn til å forvente et godt bearbeidet og begrunnet budsjettforslag fra opposisjonspartiet Risør Venstre de neste fire årene.

Bli medlem i Risør Venstre du også – meld deg inn her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**