Wiggo M. Larsen valgt som ny gruppeleder for de borgerlige partiene

På et felles gruppemøte i dag ble Wiggo M. Larsen i kveld valgt som ny gruppeleder for de borgerlige partienes bystyregruppe det neste året. Høyre, Krf, Frp og Venstre fortsetter dermed det gode samarbeidet fra 2007-2011 og er enige om å kjøre felles gruppemøter mandager forut for bystyremøtene for å diskutere ulike politiske saker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Ett år ble til fire år som felles gruppeleder for de borgerlige partiene.

Ett år ble til fire år som felles gruppeleder for de borgerlige partiene.
Foto: Jan Kløvstad

Venstre bygger organisasjonen videre
For Risør Venstres del vil vi fortsatt kjøre åpne medlemsmøter mandager forut for bystyremøtene kl 1730, hvor medlemmer, listekandidater, politikere og sympatisjører kan delta i utformingen og gjennomføring av Venstres politikk og valgprogram for 2011-2015, sier leder for Risør Venstre Jan Einar Henriksen, som takker for seg som gruppeleder etter fire år.

Nye medlemmer
Risør Venstre har det siste året hatt en fin tilvekst av nye medlemmer og vi har en velfungerende organisasjon med svært mange dyktige og godt kvalifiserte og kompetente politikere som alle vil Risørs beste.

Bli medlem i Risør Venstre du også – meld deg inn her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**