Hva har dere gjort med vei-pengene?

En undersøkelse magasinet Motor har gjennomført viser at Østfold Arbeiderparti med kompani i Fylkestinget, har brukt 60 millioner vei-penger som var ment til vedlikehold av fylkesveiene på andre ting. Dette er “verst” av fylkene i Norge, og setter Arbeiderpartiets påstander om at de satser på samferdsel i fylket i et grelt lys.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Hvor har Ap gjort av pengene til vei?!

Hvor har Ap gjort av pengene til vei?!
Foto: Joachim Bræk Poppe-Holmdahl

Når vi samtidig vet at pengene ikke har gått til noen kollektivsatsing, og næringslivet etterspør bedre veier spesielt mellom Indre og Ytre Østfold blir spørsmålet: Hva har Arbeiderpartiet og kompani gjort med pengene?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**