Bystyret er konstituert

Det nyvalgte bystyret ble i dag konstituert. Mens hovedutvalgene ikke velges før senere i måneden, fikk vi onsdag ny ordfører, varaordfører og formannskap. Venstres nye bystyregruppe består av Dag Vige, Eva Kvelland og Solveig Nilsen. Vige fortsetter i formannskapet også denne perioden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Avtroppende ordfører, Per Sigurd Sørensen (H), ledet valget av ordfører. Arvid Grundekjøn (H) ble som forventet valgt med 36 mot Mette Gundersens (Ap) 17 stemmer. KrF sin Jørgen Kristiansen ble enstemmig valgt som varaordfører.

Dag Vige fortsetter som Venstres representant i formannskapet, mens vararekka består av Eva Kvelland og Solveig Nilsen – i nevnte rekkefølge.

Frp, Høyre, KrF og Pensjonistpartiet la tidligere i dag frem sin politiske plattform for de neste fire årene. Det kan du blant annet lese mer om her. Venstre er ikke en del av dette politiske flertallet.

Eva Kvelland og Solveig Nilsen var på sitt første bystyremøte i Kristiansand:

Eva Kvelland mars 2011
Solveig Nilsen 2011
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**