Medlemsmøte Risør Venstre

Mandag 24. oktober 2011 kl 1730 inviterer Risør Venstre igjen til åpent medlemsmøte på Kommunehuset på Frydendal. Ikke ventet blir budsjett 2012 er viktig del av de tema som skal diskuteres på medlemsmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli med på Risør Venstres politiske team du også oppfordrer Maria Aspesæter, nyvalgt bystyrerepresentant for Venstre

Bli med på Risør Venstres politiske team du også oppfordrer Maria Aspesæter, nyvalgt bystyrerepresentant for Venstre
Foto: Runar Nes

Arbeidet med fordeling av verv er i gang og utvalget som skal se på fordelingen har sitt første møte i ettermiddag.

Det er kommet inn noen ønsker om verv til ulike komiteer og utvalg, uten at vi kan si at tilbakemeldingene skaper køproblemer sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen i en kommentar.

Medlemsmøte hver måned
Med valget overstsått er vi tilbake til normalen med faste åpne medlemsmøter mandager forut for bystyremøtene. Det sikrer god dialog mellom våre politikere og våre medlemmer, sympatisører og velgere sier Henriksen.

Ung bystyregruppe
Med Maria, Stian, Willy og Dag Jørgen i bystyret har Risør Venstre fått en meget ungdommelig og meget godt kvalifisert poltisk bystyregruppe. Tar vi med alle vararepresentantene forsterkes dette inntrykket som vi ser resultatet av et bevist politisk lagarbeid gjennom flere år.

Ønsker flere nye medlemmer
Risør Venstre har hatt en fin tilvekst av nye medlemmer og det er vårt ønske at dette skal fortsette fremover. Vi håper derfor flere tar skrittet og melder seg inn i Risør Venstre i tiden som kommer avslutter Henriksen.

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Risør Venstre/Runar Nes

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**