Klart for nytt medlemsmøte i Risør Venstre

Mandag 21. november 2011 kl 1730 er det igjen tid for Risør Venstres åpne medlemsmøte på kommunehuset på Frydendal. Rådmannen fremlegger sitt budsjettforslag 10. november og naturlig nok er det Venstres innspill til Risør kommunes budsjett for 2012 som får mest fokus på medlemsmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Risør Venstre har mye god budsjettkompetanse.

Risør Venstre har mye god budsjettkompetanse.
Foto: Runar Nes

Normalt kommer det endel innspill etterat rådmannens budsjettforslag er presentert for ansatte og politikere. I møtet vil det også bli vurdert om Risør Venstre skal utarbeide eget budsjettforslag for 2012.

Meld deg inn i Risør Venstre og delta i Venstres team du også

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**