Plantefoss Sør med blomstershow på Risør Hotel

140 personer deltok på lørdagens blomstershow i regi av Plantefoss på Risør Hotel lørdag. Anne Mina Lillelien, MinaMilanda og Stein Are Hansen, regjerende verdensmester i blomsterdekorering sørget for at alle fremmøtte dekoratører og andre fikk en fin forestilling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Vakre dekorasjoner da Plantefoss Sør inviterte til blomstershow på Risør Hotel

Vakre dekorasjoner da Plantefoss Sør inviterte til blomstershow på Risør Hotel
Foto: Mona Gjester

Det tok oss litt over en time å forvandle showrommet til vakkert anrettet spisesal dekket for 140 gjester, og vår store festlokale har neppe fremstått på mer innbydende måte med vakkert anrettet mat og dertil vakre blomsterdekorering, sier vertskapet Mona og Dag.

Det er spesielt hyggelig at så store arrangement blir lagt til Risør Hotel og vi håper at flere lokale og regionale bedrifter, lag og foreninger og ikke minst privatpersoner ser hvilke muligheter vi har å tilby sier Mona Gjester med en klar oppfordring om å legge julebordene til Risør Hotel.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**